Honderdtwintig nachtjes slapen

25/04/2018

Uitgeverij Futuro werkt hard aan haar futuro. Sinds Maarten, Marcel en ik overeenkwamen dat we samen mijn volgende thriller Schaduwen gaan uitgeven, volg ik hun drukke werkzaamheden via social media op de voet.

Bovendien vierde de uitgeverij op 1 maart haar driejarig bestaan met een gezellig feestje, waar ik ook een aantal collega auteurs persoonlijk heb leren kennen. Reden te meer om ieders wel en wee met interesse te volgen.
 

En er valt veel te volgen! In een razend tempo verschijnen nieuwe boeken, worden titels en omslagen bekend gemaakt, lees ik lovende recensies en interviews met auteurs in kranten. Het kan niet op!
 

Mijn eigen manuscript ligt momenteel bij een redacteur, een superspannende boektrailer staat klaar, en binnenkort gaan we ons buigen over de vraag hoe de omslag van mijn boek eruit moet gaan zien.
 

Als alles volgens plan verloopt, zal Schaduwen in de loop van augustus overal verkrijgbaar zijn. Dat lijkt nog oneindig lang te duren, maar volgens de kalender, die de tijd iets objectiever meet dan ik, is dat nog maar een luttele vier maanden. Nog zo’n honderdtwintig nachtjes slapen. Dat moet lukken.

 

 

schaduwenfotoinsta