December!

14/09/2018


Feestdagen


Over 77 dagen is het december. Dat lijkt nog lang te duren, maar iedereen weet dat tijd vliegt. Én dat de decembermaand een feestmaand is. Én dat die hele maand een chaos is. Van sinterklaas die midden in de nacht op gladde daken levensgevaarlijke capriolen uithaalt om pakjes door de schoorsteen te duwen, tot PostNL die luttele dagen voor kerst de moed in de schoenen zinkt omdat het ze nóóit meer gaat lukken om voor het eind van het jaar alle postpakketten op het juiste adres af te leveren. En op de kerstman hoef je in een dergelijke noodsituatie al helemáál niet te rekenen. Er zijn zelfs boze tongen die beweren dat ie niet bestaat.

Wat nu?


Dus… kunnen we niet anders dan concluderen dat het welslagen van die drukke decembermaand helemaal van jezelf afhangt. Jíj bent degene die bepaalt of het jaar in een feestje eindigt, of in een desillusie. Jíj kunt ervoor zorgen dat jouw ijverige medewerkers, geliefde familieleden en goede vrienden met de feestdagen niet met lege handen zitten. En ik wil je daar graag bij helpen!

Geen paniek!


Wat kun je doen? Simpel. Koop nu al je cadeaus! Maar ik heb helemaal geen tijd om te gaan winkelen, denk je nu vast en zeker, en ik kan ook niet met zomaar iets aankomen! Dat is helemaal waar. Maar daar heb ik een oplossing voor: koop Schaduwen!

Schaduwen


Schaduwen is mijn vierde - superspannende – thriller die onlangs is verschenen en tot mijn grote vreugde wordt bedolven onder de lovende recensies. Je kunt er dus nauwelijks de plank mee misslaan. Bovendien speelt het boek zich af in de winter, het begint zelfs op kerstavond, dus het leest straks onder de kerstboom of knus bij de kachel nóg lekkerder weg.

Bestellen


Schaduwen is in alle (online) boekwinkels in Nederland en België te bestellen en kost

€ 18,95 (exclusief verzendkosten). Wil je graag één of meer gesigneerde exemplaren bestellen, stuur dan een mailtje naar info@yvonnefranssen.nl. Ben je werkgever, en wil je je medewerkers verrassen met een spannend boek, bij een bestelling van 20 exemplaren of meer bespreek ik graag met je wat de mogelijkheden zijn om er een extra leuk feestje van te maken!

 

 

 

 

20180914_100612