1.25 minuten pauze

21/09/2018

Morgen is het vier weken geleden dat ik in een overvol Heerenhof ’t Voorhuys in Montfort mijn thriller Schaduwen presenteerde. Uiteraard mocht daar de fantastische boektrailer die we speciaal voor de promotie van Schaduwen hebben gemaakt niet ontbreken. 
 

Inmiddels zijn we vier weken verder, en is er van alles gebeurd. Interviews voor radio en krant, en de ene geweldige recensie is nog niet gepubliceerd of er volgt alweer een nieuwe vol lovende woorden. Op Bol.com staat het e-book Schaduwen vandaag op de 20e plek in de lijst bestverkochte onlangs verschenen Nederlandstalige literaire thrillers, de paperbackversie volgt snel op de 30e plaats. En op Hebban.nl, de “grootste en leukste lezers community van Nederland en Vlaanderen” sta ikzelf al dagenlang op nummer 3 in de ranglijst “populairste auteurs”.
 

Dat klinkt allemaal alsof ik mezelf eens even flink op de borst wil slaan, maar het tegendeel is waar. Ik ben alleen maar héél erg blij verrast en overweldigd. Door alle lieve en enthousiaste reacties, en door de vaart waarmee Schaduwen zich een plek lijkt te veroveren in de boekenwereld.
 

Om héél even van al die heerlijke commotie te bekomen, wil ik nu even 1.25 minuten pauze nemen, om nog een keer te genieten van mijn superspannende boektrailer. Wil je meekijken? Klik dan hier.

IMG_20180224_102939_369