Geen blog!

27/09/2018


Ik had me voorgenomen om een blog te schrijven vandaag. Inspiratie genoeg, want het was een hectische dag.

De ochtend verliep vredig en plezierig, maar ergens na de lunch mondde een gesprek uit in een conflict en leerde ik mijn innerlijke Hulk kennen. Ik wist niet eens – of heb verdrongen – dat een dergelijke woedende groene reus in mij schuilgaat, maar nu weet ik het (weer). Net als in de film en de stripboeken slonk het groene gevaarte al gauw weer tot een formaat dat ik diep in mezelf kon wegstoppen, en de vrede keerde terug.
 

Ik maakte een lange wandeling met mijn honden, en voerde een uitgebreid telefoongesprek met een inspirerende dame. Eenmaal thuis borrelde ik van de ideeën en ik kon niet wachten om ze allemaal op te schrijven. Maar eerst moest de wasmachine worden aangezet, de droger worden leeggehaald, en een portie strijkwas worden weggewerkt. Daarna gauw naar de supermarkt en een gezonde maaltijd in elkaar flansen. Na het eten opruimen, een paar zakelijke e-mails versturen en Word opstarten.
 

En  nu staar ik al een tijdje naar die helderwitte pagina. Leeg. Beloftevol. En ik realiseer me hoe moe ik ben. En dat ik eigenlijk het liefst gewoon wil gaan slapen. Sterker nog, dat ik bijna rechtop zittend achter mijn laptop in slaap val. Dus dat is wat ik nu ga doen. Slapen. Geen blog vandaag. Morgen komt weer een dag.

Slaap lekker!

pexels-photo-271897