Er gebeurt van alles!

11/07/2019

Het zijn spannende en verrassende dagen dezer dagen. Er gebeurt van alles en alleen maar leuke dingen!

 

Allereerst natuurlijk mijn manuscript. Kamer 305. Ik riep al eerder dat het af was, nee bíjna af, nee het moet tóch anders, nee nu echt bíjna klaar, althans bijna helemaal, maar nu is het écht af! Sterker nog, het ligt al bij de redacteur voor de eerste correctieronde. Met de cover al kant en klaar en een brainstormsessie over de boektrailer op de agenda liggen we dus keurig op schema. Zó keurig, dat Kamer 305 al in september zal gaan verschijnen!

 

Ondertussen arriveerde er tot mijn verrassing met de post een pakketje met enkele dichtbundels. Alweer een hele tijd geleden had ik ergens een oproep van gewoonjip.nl gezien, waarin mensen werd gevraagd om binnen een vijftal thema’s gedichten in te sturen. De mooiste gedichten zouden worden gepubliceerd in vijf bundels, één voor elk thema. Ik scrolde eens door mijn versjes en stuurde er een paar in. En nu lag daar een pakketje met dichtbundels voor me: maar liefst vier van mijn versjes waren gepubliceerd. Twee in het bundeltje ‘altijd dichtbij’ over afscheid en herinneringen, en twee in het boekje ‘jij en ik’ over liefde en vriendschap.

 

En dan Schaduwen. Ik had al eerder verteld dat er een luisterboek gaat komen, maar ik wist nog niet hoe en wat. Inmiddels weet ik dat wel, en ook dat luisterboek gaat supersnel! Eind juli wordt de tekst ingesproken. Om een beetje een beeld te krijgen van hoe dat in zijn werk gaat, mag ik een op één van de ingeplande dagen een kijkje gaan nemen bij Audiobook Factory en daar heb ik nu al zin in! Als alles naar wens verloopt zal het luisterboek Schaduwen in augustus al verkrijgbaar zijn!

 

Wat óók in augustus gaat plaatsvinden is de jaarlijkse Uitmarkt in Amsterdam op 24 en 25 augustus, en ik ben er bij! Samen met enkele andere auteurs van Futuro Uitgevers - en de uitgevers zelf uiteraard – zal ik op zaterdag en zondag in de spannendste stand van de Uitmarkt staan. Zet dus de datums alvast in je agenda en kom langs, want het wordt gezellig!

 

IMG-20190711-WA0003