BoekenIn 2011 verscheen, na jarenlang ploeteren en schrijven en weer doorstrepen en opnieuw beginnen, mijn debuutthriller Talio bij uitgeverij Aspekt, precies een jaar later gevolgd door De Genius.

In 2013 schreef ik op verzoek van de toenmalige Stichting Eskacé de Minithriller Mysterie aan de Maas. Het verhaal speelt zich af in de gemeente Beesel, waar ik ben opgegroeid, en werd op 31 mei 2013 tijdens de Limburgse Avond van het Spannende Boek gepresenteerd. 

Alledrie de boeken zijn via de meeste webwinkels te bestellen, maar uiteraard ook rechtstreeks bij mij, indien gewenst voorzien van een persoonlijke opdracht. Wil je een van mijn boeken of alledrie bestellen? Stuur me dan een mailtje!
     

Nieuw: #omazegtWie mijn versjes leest, heeft vast al eerder gezien dat ook oma regelmatig haar bijdrage levert in de vorm van een versje. Dat doet ze zó goed, dat uitgeverij B for Books heeft aangeboden er een bundeltje van te maken en uit te geven onder de titel #omazegt. 

#omazegt wordt een vrolijk ogend en luxe uitgevoerd boekje met een harde kaft, met daarin een verzameling van oma's mooiste, liefste en ondeugendste versjes. Leuk om te hebben, en hartstikke leuk om cadeau te geven.

Het boekje kost € 4,95 (excl. eventuele verzendkosten). Wil je #omazegt niet missen? Geef dan nu je bestelling al door! Dat kan via een mailtje naar info@yvonnefranssen.nl. En wil je graag een gesigneerd exemplaar, of je bestelling combineren met een versje op maat? Alles is bespreekbaar!

Enne... denk niet te lang na, roept oma, want de oplage is beperkt!

omslagTalio902x508

Talio

 

Het leven lacht Sandra Hamerling toe: ze heeft een leuke man, een mooi huis en een fijne baan.

Aan haar zorgeloze bestaan komt abrupt een einde als haar man Tom op een dag bijna voor haar ogen verongelukt. Als bovendien geruchten de kop opsteken dat Toms dood geen ongeluk was, wordt het Sandra allemaal te veel. Ze huurt een vakantiehuis aan zee en vlucht weg uit de dagelijkse realiteit. 

Terwijl de politie de zaak onderzoekt, en de mogelijke toedracht van de gebeurtenissen breed wordt uitgemeten in de media, komt Sandra tot de conclusie dat het tijd wordt om zelf in actie te komen. Op zoek naar antwoorden neemt ze een onconventioneel besluit dat verregaande gevolgen zal hebben."Heel spannend boek, meeslepend verhaal en bovendien knap geschreven! Goed omschreven personages, voor wie je afwisselend begrip en onbegrip voelt, die je aandacht dus niet verliezen. Je blijft nieuwsgierig en leest het boek in één keer uit. Het plot is uiteindelijk onverwacht verrassend, echt goed gedaan!"

Bol.com, 18 mei 2012

Mysterie ad Maas omslag v4 (1)voorkant

Mysterie aan de Maas

 

Twee echtparen, dus vier liefdes - maar van wie voor wie? 

In de thriller Mysterie aan de Maas is het ruw weer voor beide huwelijksbootyjes, en er valt zelfs een dode. Daardoor komt alles op de helling te staan - maar wie is de dader? 

En wie vieren verse wittebroodsweken?


"Leuke en met vaart geschreven mini-thriller. IK heb me bij het lezen ervan geen moment verveeld. Moeilijk weg te leggen, je gaat door, op weg naar uiteindelijk een heel verrassend einde. Weliswaar een mini-thriller, maar met maxi leesplezier! Knap gedaan!"

Bol.com, 6 september 2013