Boeken


Alle boeken zijn via alle online boekwinkels te bestellen, maar uiteraard ook rechtstreeks bij mij, indien gewenst voorzien van een persoonlijke opdracht. Wil je een van mijn boeken bestellen? Stuur me dan een mailtje!     

Screenshot_20181012-193255_Chrome


Schaduwen


Ellen Groenenboom wordt als veertienjarig meisje door een onbekende man verkracht. Als volwassen vrouw leidt ze samen met haar drie honden een teruggetrokken bestaan op een oude boerderij, weg van de bewoonde wereld.

Als ze op een dag een anonieme dreigmail ontvangt, concludeert ze dat er sprake moet zijn van spam. Maar dan volgen er meer dreigmailtjes, en wordt een van haar honden tijdens een boswandeling door een wildvreemde doodgeschoten. Als deze vreemdeling enkele dagen later zelf vermist blijkt te zijn, wordt Ellen bang. Bestaat er een samenhang tussen deze gebeurtenissen, en welke rol speelt Ellen zelf in het geheel? 

In haar zoektocht naar de waarheid, stuit ze op geheimen uit haar eigen verleden, die haar leven veranderen in een ware hel. Wie kan ze nog vertrouwen, en wie is haar vijand? Zal ze een uitweg vinden uit deze nachtmerrie?"Franssen is tijdens het schrijven niet over een nacht ijs gegaan en dit is merkbaar in deze nauwkeurig geconstrueerde thriller. Ze heeft er ruim de tijd voor genomen om alles tot in de puntjes uit te werken en ze is hier uitstekend in geslaagd. Echt alles klopt van begin tot eind. Schaduwen is een thriller waar je U tegen zegt… " 


Hebban.nl, 14 september 2018


omslagTalio902x508

Talio

 

Het leven lacht Sandra Hamerling toe: ze heeft een leuke man, een mooi huis en een fijne baan.

Aan haar zorgeloze bestaan komt abrupt een einde als haar man Tom op een dag bijna voor haar ogen verongelukt. Als bovendien geruchten de kop opsteken dat Toms dood geen ongeluk was, wordt het Sandra allemaal te veel. Ze huurt een vakantiehuis aan zee en vlucht weg uit de dagelijkse realiteit. 

Terwijl de politie de zaak onderzoekt, en de mogelijke toedracht van de gebeurtenissen breed wordt uitgemeten in de media, komt Sandra tot de conclusie dat het tijd wordt om zelf in actie te komen. Op zoek naar antwoorden neemt ze een onconventioneel besluit dat verregaande gevolgen zal hebben."Heel spannend boek, meeslepend verhaal en bovendien knap geschreven! Goed omschreven personages, voor wie je afwisselend begrip en onbegrip voelt, die je aandacht dus niet verliezen. Je blijft nieuwsgierig en leest het boek in één keer uit. Het plot is uiteindelijk onverwacht verrassend, echt goed gedaan!"

Bol.com, 18 mei 2012

Mysterie ad Maas omslag v4 (1)voorkant

Mysterie aan de Maas

 

Twee echtparen, dus vier liefdes - maar van wie voor wie? 

In de thriller Mysterie aan de Maas is het ruw weer voor beide huwelijksbootjes, en er valt zelfs een dode. Daardoor komt alles op de helling te staan - maar wie is de dader? 

En wie vieren verse wittebroodsweken?

"Leuke en met vaart geschreven mini-thriller. IK heb me bij het lezen ervan geen moment verveeld. Moeilijk weg te leggen, je gaat door, op weg naar uiteindelijk een heel verrassend einde. Weliswaar een mini-thriller, maar met maxi leesplezier! Knap gedaan!"


Bol.com, 6 september 2013