Boeken


Alle boeken zijn via alle online boekwinkels te bestellen, maar uiteraard ook rechtstreeks bij mij, indien gewenst voorzien van een persoonlijke opdracht. Wil je een van mijn boeken bestellen? Stuur me dan een mailtje! Wil je weten wat anderen van mijn boeken vinden? Neem dan hier een kijkje.  

 

Oscar

Oscar

 

“Mijn hart staat stil. Ik heb de tegenwoordigheid van geest om de motor uit te zetten. Daan kijkt verstoord op. ‘Waarom rijden we niet?’ Ik negeer hem. Ik staar via de achteruitkijkspiegel naar de plek op de achterbank waar ik twee minuten geleden de Maxi-Cosi met Oscar erin in de gordel heb vastgeklikt. De Maxi-Cosi staat nog keurig op zijn plek. Leeg. Op de achterbank ligt een spijkerjasje van Daan, meer niet.”


In de psychologische thriller Oscar verandert Ilse’s leven in een ware nachtmerrie als haar vier maanden oude zoontje Oscar op klaarlichte dag verdwijnt. Een grootscheepse zoekactie wordt op touw gezet en al gauw lijkt er een verband te bestaan met een moordzaak en de mysterieuze verdwijning van een baby uit het verleden. Maar welke rol speelt Ilse zelf in deze kwestie? En wat heeft de rechercheur die de zaak onderzoekt te verbergen?

Kamer 305 cover DEF1MB
omslagDegeniuslarge

Kamer 305

 

“Pas na tweeën ’s middags werd ik weer wakker. Mijn hele wezen schreeuwde om Martijn, maar hij had niets meer van zich laten horen en wat zou ik moeten zeggen?

            Toch graai ik nu met wild kloppend hart naar mijn telefoon. Het appje is echter van Corine.

            Hoe lang moet ik mijn nieuwsgierigheid nog bedwingen? Serieus Kim, ik maak me zorgen. Wat is er aan de hand?

            Wat is er aan de hand? Absoluut een goeie vraag. Dat zou ik ook wel willen weten. Wat er aan de hand is, is dat ik denk dat mijn minnaar zijn vrouw heeft vermoord, mijn echtgenoot heeft geprobeerd mijn moeder te vermoorden en ik bang ben dat een van mijn cliënten onderweg is om mij te vermoorden. Meer niet. Niets om je zorgen over te maken.”

 

In de literaire thriller Kamer 305 raken de levens van Kim en Eva met elkaar verstrengeld tijdens hun huiveringwekkende zoektocht naar het motief achter enkele mysterieuze moorden.

 

"Deze thriller is, denk ik, één van de beste thrillers van 2019. Wat zit dit verhaal meesterlijk in elkaar!"

 

Hebban.nl, 11 september 2019

De genius

 

Natasha Hofman kijkt met weinig plezier terug op haar kinderjaren. Thuis had ze te kampen met een depressieve moeder, op school was ze het mikpunt van spot en pesterijen.

Toch vindt Natasha als jonge vrouw haar draai in het leven; ze heeft succes als schrijfster en ontmoet een leuke man. Dan slaat het noodlot toe: Vincent, haar vriend, wordt in zijn eigen huis vermoord. Van de dader ontbreekt elk spoor. 

Tot overmaat van ramp wordt Natasha's vader ernstig ziek. Kort voor zijn overlijden schrijft hij zijn dochter een brief, waarin hij een bekentenis doet die haar hele wereld op zijn kop zet,

In haar pogingen om met zichzelf en haar verleden in het reine te komen, doet Natasha opnieuw een schokkende ontdekking, die niet alleen een heel ander licht werpt op gebeurtenissen uit haar jeugd, maar die haar tevens doet beseffen dat ze in groot gevaar verkeert."Een aanrader, zeker weten. Wat is dit een goed boek van Yvonne Franssen. Leest lekker vlot weg, is super spannend, en een heel bizar plot."


Bol.com, 1 februari 2014

omslagTalio902x508

Talio

 

Het leven lacht Sandra Hamerling toe: ze heeft een leuke man, een mooi huis en een fijne baan.

Aan haar zorgeloze bestaan komt abrupt een einde als haar man Tom op een dag bijna voor haar ogen verongelukt. Als bovendien geruchten de kop opsteken dat Toms dood geen ongeluk was, wordt het Sandra allemaal te veel. Ze huurt een vakantiehuis aan zee en vlucht weg uit de dagelijkse realiteit. 

Terwijl de politie de zaak onderzoekt, en de mogelijke toedracht van de gebeurtenissen breed wordt uitgemeten in de media, komt Sandra tot de conclusie dat het tijd wordt om zelf in actie te komen. Op zoek naar antwoorden neemt ze een onconventioneel besluit dat verregaande gevolgen zal hebben."Heel spannend boek, meeslepend verhaal en bovendien knap geschreven! Goed omschreven personages, voor wie je afwisselend begrip en onbegrip voelt, die je aandacht dus niet verliezen. Je blijft nieuwsgierig en leest het boek in één keer uit. Het plot is uiteindelijk onverwacht verrassend, echt goed gedaan!"

Bol.com, 18 mei 2012

Mysterie ad Maas omslag v4 (1)voorkant

Mysterie aan de Maas

 

Twee echtparen, dus vier liefdes - maar van wie voor wie? 

In de thriller Mysterie aan de Maas is het ruw weer voor beide huwelijksbootjes, en er valt zelfs een dode. Daardoor komt alles op de helling te staan - maar wie is de dader? 

En wie vieren verse wittebroodsweken?

"Leuke en met vaart geschreven mini-thriller. IK heb me bij het lezen ervan geen moment verveeld. Moeilijk weg te leggen, je gaat door, op weg naar uiteindelijk een heel verrassend einde. Weliswaar een mini-thriller, maar met maxi leesplezier! Knap gedaan!"


Bol.com, 6 september 2013