Luisteren naar Schaduwen!

 

Terwijl er keihard gewerkt wordt aan Kamer 305, mijn vijfde thriller die waarschijnlijk in september al gaat verschijnen, ontving ik van mijn uitgever een enorm leuk nieuwtje over Schaduwen. En dat wil ik natuurlijk graag van de daken schreeuwen:

 

Schaduwen gaat ook als luisterboek verschijnen!

 

Na de papieren boeken, e-books, events en e-learning hebben de heren van Futuro besloten met luisterboeken te starten. En aan Schaduwen is de eer te beurt gevallen om de eerste te zijn. Ik weet nog niet hoe en wat en wanneer, maar dit is evengoed nu alweer een leuk en nieuw avontuur.

 

Wordt vervolgd…

 

 

Eind oktober 2019: nieuwe thriller Kamer 305!

 

Inmiddels staan de meeste punten en komma's op de juiste plek en wordt er al hard nagedacht over de boektrailer en de cover, dus misschien wordt het wel langzaam tijd om ook op deze website het blijde nieuws te verkondigen:

Eind oktober verschijnt mijn vijfde thriller 'Kamer 305' bij Futuro Uitgevers!! 

Wil je Kamer 305 nu al meteen bestellen? Dat kan! Bij alle (online) boekwinkels en uiteraard ook bij mij. Via e-mail of een berichtje via social media.  

Zaterdag 3 november: interview bij boekhandel Krings

 

Op zaterdagmiddag 3 november zullen collega auteur Mascha Gesthuizen en ik van 14.00 - 15.30 uur onze opwachting maken bij Boekhandel Krings aan de Brandstraat 23 in Sittard. 

Er zal een dubbelinterview plaatsvinden, waarbij gelegenheid zal zijn om in gesprek te gaan en vragen te stellen. Verder zullen wij uiteraard graag een exemplaar van onze boeken voor je signeren.

Wil je meer weten over Mascha? Neem dan een kijkje op haar website. Meer informatie over boekhandel Krings vind je hier.

We zouden het hartstikke leuk vinden als je langskomt!Zondag 28 oktober: Thrillerfestival in Zoetermeer

12 oktober

 

Van 26 oktober tot en met 4 november vindt in Zoetermeer het Nederlands Thrillerfestival plaats. De stad wordt een week lang omgedoopt tot Thriller City en in die week vinden er veel spannende culturele activiteiten plaats. Het festival is sinds de eerste editie in 2009 uitgegroeid tot een toonaangevend evenement, dat inmiddels vanuit het gehele land aandacht en steeds meer bezoekers trekt.

Op zondagmiddag 28 oktober presenteren diverse auteurs hun werken tijdens een Boekenfestival dat plaatsvindt in de grote foyer van het Stadstheater. Aan een 20-tal tafels zullen werken te vinden zijn van onder meer J. Sharpe, Mark van Dijk, Pepper Kay, Daniël Meyer en Koen Romeijn. 

Ook ik zal deze middag acte de presence geven en tussen 12.00 - 17.00 uur aan een van de tafels in het Stadstheater te vinden zijn, voorzien van een stapeltje Schaduwen, mijn vierde thriller die onlangs is verschenen. Heb je zin in een leuke middag én wil je een gesigneerd exemplaar van Schaduwen bemachtigen, kom dan langs! Tussendoor zal ik enkele spannende passages uit mijn boek voorlezen. 

Klik hier om het hele programma van het Nederlandse Thrillerfestival te bekijken.
 

 

Noteert u maar: 25 augustus 2018 boekpresentatie!! 

31 juli 2017

 

Op 25 augustus 2018 vanaf 16.00 uur vindt de boekpresentatie van Schaduwen plaats in Heerenhof ’t Voorhuys aan de Rozendaal 1 te  NE Montfort!

Een bijzondere locatie, want deze vakantiewoning van het Limburgs Landschap vormt het decor waarin Schaduwen zich afspeelt; in het boek woont hoofdpersoon Ellen Groenenboom in deze prachtige boerderij!
 

Wil je graag bij deze bijzondere boekpresentatie aanwezig zijn? Meld je dan aan via een mailtje naar info@yvonnefranssen.nl


Vanaf 9 augustus verkrijgbaar!

27 juli 2018

 

Dit is ie dan! De omslag van mijn nieuwe thriller Schaduwen! En wat nog veel beter nieuws is, het boek zal al vanaf 9 augustus overal verkrijgbaar zijn! 

Uiteraard kun je het nu al bestellen, en wil je een gesigneerd exemplaar voor jezelf of een geliefde, stuur me dan een mailtje!

 

 

'Schaduwen'

 20 februari 2018

Inmiddels is de titel en het ISBN nummer van mijn nieuwe boek bekend: Thriller vier zal 'Schaduwen' gaan heten en is te bestellen onder ISBN nummer 9789492939029. 

Schaduwen zal in augustus 2018 verschijnen bij Futuro Uitgevers.

Een nieuwe thriller!

 2 februari 2018

Heuglijk nieuws! Héél trots kan ik vertellen dat in de loop van 2018 mijn nieuwe thriller zal verschijnen bij Futuro Uitgevers.
Hoe en wat en wanneer moet allemaal nog worden uitgewerkt, maar de basis is gelegd, afspraken zijn gemaakt, en we hebben er zin in!

 

logo futuro