Feitjes!


En wéér slaagde ik erin om mijn website - mijn visitekaartje nota bene! - schromelijk te verwaarlozen! Want wat is er veel gebeurd sinds mijn laatste update. Binnenkort een overzicht én een nieuwtje...

 

 

Oeps! De website!

Er zijn de afgelopen tijd een heleboel ontwikkelingen en leuke activiteiten geweest en er staat voor de komende periode ook nog van alles op de agenda. 

Wie mij op social media een beetje volgt krijgt nauwelijks de kans om iets te missen of over het hoofd te zien, maar wie de website raadpleegt zou wel eens bedrogen kunnen uitkomen! Te midden van alle social media hectiek wil ik wel eens vergeten dat ik ook nog een hele mooie website heb die zo nu en dan geüpdatet moet worden.

Om ervoor te zorgen dat de site er voorlopig weer even tegen kan, hieronder een overzicht van de diverse aanstaande activiteiten die op het programma staan:
 

Luisterboek

 

Allereerst is er Schaduwen het luisterboek. Het boek is eind juli ingesproken en kan nu elk moment beschikbaar zijn. Zodra dat het geval is, laat ik het jullie weten.

 

Boekpresentatie Kamer 305 (15 september, Maastricht)

 

Vertelde ik eerder nog dat Kamer 305 in oktober 2019 zou verschijnen, inmiddels verloopt alles zó voorspoedig dat mijn 5e thriller vanaf 11 september 2019 overal verkrijgbaar zal zijn. 

Op 15 september vindt van 16.30 – 18.00 uur de officiële boekpresentatie plaats bij boekhandel Dominicanen in Maastricht. Collega auteur en Gouden Strop winnaar Michael Berg zal daarbij aanwezig zijn om met mij in gesprek te gaan over mijn nieuwe thriller en wat zoal ter sprake komt.

Daarna wil ik graag met jullie het glas heffen op Kamer 305. Uiteraard zal er voldoende gelegenheid zijn om een gesigneerd exemplaar van Kamer 305 te bemachtigen.
 

Wil je graag bij de presentatie van Kamer 305 aanwezig zijn? Stuur me dan even een mailtje om door te geven met hoeveel personen je zult komen.

Meer info: https://www.libris.nl/dominicanen/evenementen/september-2019/yvonne-franssen-kamer-305/

 

Koukleum meets auteurs (29 september 2019, Landgraaf)

 

Op 29 september 2019 zal ik aanwezig zijn bij de allereerste ‘Koukleum meets auteurs’.

Dit evenement zal plaatsvinden bij Brasserie Jolo's,  Doctor Calsstraat 100A, 6373 TA Landgraaf.

Andere auteurs die aanwezig zullen zijn:

  • Angelique Haak, bekend van haar boeken rondom rechercheur Jennifer Brugman. De boeken die van haar hand zijn, zijn 'Een nieuw begin', 'uitgeschakeld' en haar pas verschenen boek ‘Zwarte ziel’
  • Nancy Bastiaans, haar debuut ‘Het verloren lijk’ is nog niet zo lang geleden verschenen en de recensies hierover zijn allemaal positief.

Op deze dag zullen de auteurs via een interview aan de tand gevoeld worden over hun boeken, maar natuurlijk ook over hoe ze zijn begonnen met schrijven. Ook is er gelegenheid voor vragen uit het publiek. Na de interviews is er gelegenheid tot het laten signeren van je boek.

Meer info: https://www.koukleum.nl/ons-eerste-eigen-evenement/

 

Radioprogramma ‘Boeken met Michel’ (2 oktober 2019)

 

'Boeken met Michel' is een wekelijks boekenprogramma dat live op de woensdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur wordt uitgezonden. Auteurs worden geïnterviewd over hun nieuwste boek, beeldend kunstenaars en prominenten over welk boek zij belangrijk of bijzonder vinden.

Elke gast brengt zijn of haar eigen muziek mee en vertelt waarom voor deze nummers is gekozen.

Het team van 'Boeken met Michel' bestaat uit Geja Leever (redactie en fotografie), Michel Oskam (presentatie), Thea Uri (beheer facebookpagina) en Wessel Westerhoff (techniek).

Op woensdagavond 2 oktober tussen 19.00 – 20.00 uur mag ik voor de 2e keer te gast zijn in dit gezellige radioprogramma.

 

Thrillerfestival (27 oktober 2019, Stadstheater Zoetermeer)

 

Deze zondagmiddag presenteren vanaf 12.00 uur diverse auteurs (waaronder ikzelf) hun werken tijdens een Boekenfestival dat plaatsvindt in de grote foyer van het Stadstheater. Uiteraard is er ruimschoots de gelegenheid om een gesigneerd boek te bemachtigen, een praatje te maken of samen op de foto te gaan.

 

Meer info: https://nederlandsthrillerfestival.nl/programma/boekenfestival-in-stadstheater-2/

 

Het lijk was nog warm (16 november, Glaspaleis Heerlen)

 

Voor de derde maal presenteert Gouden Strop winnaar en auteur Michael Berg de thrilleravond in SCHUNCK ‘Het lijk was nog warm’, een avond met als gasten de schrijvers Inge Ipenburg, Yvonne Franssen, Jo Claes, het schrijversechtpaar Peter Römer en Annet Hock en special guest Bob Willemsen.

Met interviews over het schrijverschap, het schrijven van thrillers en de aantrekkingskracht van de donkere kant van het leven. De schrijvers zullen ook  voordragen uit eigen werk.

Meer info: https://schunck.nl/agenda/thrilleravond-2019-het-lijk-was-nog-warm/

 

Luisteren naar Schaduwen!

 

Terwijl er keihard gewerkt wordt aan Kamer 305, mijn vijfde thriller die waarschijnlijk in september al gaat verschijnen, ontving ik van mijn uitgever een enorm leuk nieuwtje over Schaduwen. En dat wil ik natuurlijk graag van de daken schreeuwen:

 

Schaduwen gaat ook als luisterboek verschijnen!

 

Na de papieren boeken, e-books, events en e-learning hebben de heren van Futuro besloten met luisterboeken te starten. En aan Schaduwen is de eer te beurt gevallen om de eerste te zijn. Ik weet nog niet hoe en wat en wanneer, maar dit is evengoed nu alweer een leuk en nieuw avontuur.

 

Wordt vervolgd…

 

 

Eind oktober 2019: nieuwe thriller Kamer 305!

 

Inmiddels staan de meeste punten en komma's op de juiste plek en wordt er al hard nagedacht over de boektrailer en de cover, dus misschien wordt het wel langzaam tijd om ook op deze website het blijde nieuws te verkondigen:

Eind oktober verschijnt mijn vijfde thriller 'Kamer 305' bij Futuro Uitgevers!! 

Wil je Kamer 305 nu al meteen bestellen? Dat kan! Bij alle (online) boekwinkels en uiteraard ook bij mij. Via e-mail of een berichtje via social media.  

Zaterdag 3 november: interview bij boekhandel Krings

 

Op zaterdagmiddag 3 november zullen collega auteur Mascha Gesthuizen en ik van 14.00 - 15.30 uur onze opwachting maken bij Boekhandel Krings aan de Brandstraat 23 in Sittard. 

Er zal een dubbelinterview plaatsvinden, waarbij gelegenheid zal zijn om in gesprek te gaan en vragen te stellen. Verder zullen wij uiteraard graag een exemplaar van onze boeken voor je signeren.

Wil je meer weten over Mascha? Neem dan een kijkje op haar website. Meer informatie over boekhandel Krings vind je hier.

We zouden het hartstikke leuk vinden als je langskomt!Zondag 28 oktober: Thrillerfestival in Zoetermeer

12 oktober

 

Van 26 oktober tot en met 4 november vindt in Zoetermeer het Nederlands Thrillerfestival plaats. De stad wordt een week lang omgedoopt tot Thriller City en in die week vinden er veel spannende culturele activiteiten plaats. Het festival is sinds de eerste editie in 2009 uitgegroeid tot een toonaangevend evenement, dat inmiddels vanuit het gehele land aandacht en steeds meer bezoekers trekt.

Op zondagmiddag 28 oktober presenteren diverse auteurs hun werken tijdens een Boekenfestival dat plaatsvindt in de grote foyer van het Stadstheater. Aan een 20-tal tafels zullen werken te vinden zijn van onder meer J. Sharpe, Mark van Dijk, Pepper Kay, Daniël Meyer en Koen Romeijn. 

Ook ik zal deze middag acte de presence geven en tussen 12.00 - 17.00 uur aan een van de tafels in het Stadstheater te vinden zijn, voorzien van een stapeltje Schaduwen, mijn vierde thriller die onlangs is verschenen. Heb je zin in een leuke middag én wil je een gesigneerd exemplaar van Schaduwen bemachtigen, kom dan langs! Tussendoor zal ik enkele spannende passages uit mijn boek voorlezen. 

Klik hier om het hele programma van het Nederlandse Thrillerfestival te bekijken.
 

 

Noteert u maar: 25 augustus 2018 boekpresentatie!! 

31 juli 2017

 

Op 25 augustus 2018 vanaf 16.00 uur vindt de boekpresentatie van Schaduwen plaats in Heerenhof ’t Voorhuys aan de Rozendaal 1 te  NE Montfort!

Een bijzondere locatie, want deze vakantiewoning van het Limburgs Landschap vormt het decor waarin Schaduwen zich afspeelt; in het boek woont hoofdpersoon Ellen Groenenboom in deze prachtige boerderij!
 

Wil je graag bij deze bijzondere boekpresentatie aanwezig zijn? Meld je dan aan via een mailtje naar info@yvonnefranssen.nl


Vanaf 9 augustus verkrijgbaar!

27 juli 2018

 

Dit is ie dan! De omslag van mijn nieuwe thriller Schaduwen! En wat nog veel beter nieuws is, het boek zal al vanaf 9 augustus overal verkrijgbaar zijn! 

Uiteraard kun je het nu al bestellen, en wil je een gesigneerd exemplaar voor jezelf of een geliefde, stuur me dan een mailtje!

 

 

'Schaduwen'

 20 februari 2018

Inmiddels is de titel en het ISBN nummer van mijn nieuwe boek bekend: Thriller vier zal 'Schaduwen' gaan heten en is te bestellen onder ISBN nummer 9789492939029. 

Schaduwen zal in augustus 2018 verschijnen bij Futuro Uitgevers.

Een nieuwe thriller!

 2 februari 2018

Heuglijk nieuws! Héél trots kan ik vertellen dat in de loop van 2018 mijn nieuwe thriller zal verschijnen bij Futuro Uitgevers.
Hoe en wat en wanneer moet allemaal nog worden uitgewerkt, maar de basis is gelegd, afspraken zijn gemaakt, en we hebben er zin in!

 

logo futuro