Update II


Inmiddels vliegen de #omazegt boekjes de deur uit! 

Met nog een week te gaan voordat het kerst is, kun je NU nog #omazegt bestellen om je geliefden met kerst te verrassen met dit lieve, leuke, ondeugende, wijze boekje.
Wil je dat oma het boekje rechtstreeks aan degene die je met het boekje wilt verrassen toestuurt? Dat doet ze graag!

 

#omazegt kost slechts € 4,95 exclusief verzendkosten. Bij 1 of 2 boekjes bedragen de verzendkosten (binnen Nederland) € 2,88. Vanaf 3 tot en met 10 boekjes zijn de verzendkosten € 3,60. 
Bestel je meer dan 10 boekjes ineens? Dan stuurt oma ze als dank gratis naar je op!

Stuur gewoon een mailtje met je wensen naar info@yvonnefranssen.nl. Enne... natuurlijk is #omazegt ook ná de feestdagen nog steeds het állerleukste cadeautje! Zegt oma.
Update!


Inmiddels is bekend dat #omazegt op 13 december 2017 beschikbaar zal zijn!

Maar, zoals gezegd, je kunt het boekje nu al bestellen! Simpelweg door een mailtje te sturen naar info@yvonnefranssen.nl.

Dus wil je jezelf of een ander blij maken met oma's wijze woorden, wacht dan niet, maar stuur me een mailtje! Nu te bestellen: versjesbundel #omazegtOma is supertrots, en ik ook!! Binnenkort gaat bij uitgeverij B for Books een bundel van oma's versjes verschijnen onder de titel #omazegt. 
En het goeie nieuws is, je kunt #omazegt nu al bestellen!

#omazegt wordt een vrolijk ogend en luxe uitgevoerd boekje met een harde kaft, met daarin een verzameling van oma's mooiste, liefste en ondeugendste versjes. Leuk om te hebben, en hartstikke leuk om cadeau te geven.

Het boekje kost € 4,95 (excl. eventuele verzendkosten). Wil je #omazegt niet missen? Geef dan nu je bestelling aan me door! Dat kan via een mailtje naar info@yvonnefranssen.nl. Wil je graag een gesigneerd exemplaar, of je bestelling combineren met een versje op maat? Alles is bespreekbaar!

Enne... denk niet te lang na, roept oma, want de oplage is beperkt!