Over mij


Ik droomde al over boeken schrijven toen ik nog een meisje was. Ik las heel veel, vooral spannende verhalen zoals de avonturen van De Vijf of De Olijke Tweeling. 
Meer dan eens begon ik zelf in mijn mooiste handschrift in een hagelnieuw schrift aan een eigen avonturenverhaal. Meestal schreef ik dan een bladzijde of tien, hooguit twintig vol, om het vervolgens op te geven. Veel werk, een heel boek schrijven!

Het verlangen om te schrijven verdween echter nooit, en op enig moment realiseerde ik me dat van alleen maar dromen geen boeken komen. Dus ben ik achter de laptop gaan zitten en begonnen.

Om een klein jaar later te moeten constateren dat van alleen maar schrijven óók geen boeken komen, ik had een uitgever nodig!
Tot mijn grote blijdschap had uitgeverij Aspekt interesse in mijn debuutthriller, en ineens ging alles heel snel. Toen in december 2011 Talio verscheen, lag mijn tweede manuscript al klaar, en in december 2012 was De Genius een feit.

Intussen had ik de smaak te pakken, en deed ik mee aan diverse verhalenwedstrijden, die een paar mooie publicaties en eenmaal een tweede prijs opleverden.
Bovendien werd ik in 2013 gevraagd om ter gelegenheid van de Limburgse Avond van het Spannende Boek een minithriller te schrijven, Mysterie aan de Maas.

Vanaf 1 januari 2016 schrijf ik iedere dag een versje, een aantal van deze versjes zijn elders op deze site te lezen. Wil je alle versjes lezen? Neem dan een kijkje op mijn Facebookpagina. Leuk? Schroom dan niet om dat met een ‘like’ kenbaar te maken. Op die manier draag je eraan bij dat zoveel mogelijk mensen van mijn versjes kunnen meegenieten.

Veel leesplezier!