Over mij


Boeken

Ik droomde al over boeken schrijven toen ik nog een meisje was. 
Meer dan eens begon ik zelf in mijn mooiste handschrift in een hagelnieuw schrift aan een eigen avonturenverhaal, maar meestal gooide ik het schrift na een bladzijde of tien, hooguit twintig, gefrustreerd in een hoek. Veel werk, een heel boek schrijven!

Het verlangen om te schrijven verdween echter nooit, en op enig moment realiseerde ik me dat van alleen maar dromen geen boeken komen. Dus ben ik achter de laptop gaan zitten en begonnen.

En zo verscheen in december 2011 mijn debuutthriller Talio, in december 2012 gevolgd door De Genius. 
Intussen had ik de smaak te pakken en deed ik mee aan diverse verhalenwedstrijden die een paar mooie publicaties en prijzen opleverden. Bovendien werd ik in 2013 gevraagd om ter gelegenheid van de Limburgse Avond van het Spannende Boek een minithriller te schrijven, Mysterie aan de Maas.

In augustus 2018 verscheen mijn vierde thriller Schaduwen bij Futuro Uitgevers. Bij dezelfde uitgever verscheen een jaar later de super spannende thriller Kamer 305, die in 2020 werd genomineerd voor de Hebban Thrillerprijs.

Op 24 juni 2021 verscheen mijn nieuwste thriller Oscar, die door de NBD Biblion wordt omschreven als "... Een boeiende psycholigische thriller. (...) Geloofwaardige karaktertekening, uitstekende dialogen. De plot en de subplots zijn vernuftig opgebouwd. Verrassende, onverwachte ontknoping waarin alle verhaallijnen samenkomen. Een ware pageturner, mede door het beeldend proza van de auteur."  

Versjes

Sinds een aantal jaren schrijf ik bovendien kleine gedichtjes, die ik zelf liever versjes noem. Een aantal van deze versjes zijn elders op deze site te lezen. Wil je al mijn versjes lezen? Volg me dan op Facebook of Instagram

In opdracht

Omdat ik momenteel van de opbrengst van mijn boeken en versjes in opdracht nog geen droomvilla's en snelle Porsches kan kopen, én omdat ik schrijven in de allerbreedste zin van het woord erg leuk vind, schrijf ik ook in opdracht. Heb jij een ontroerend gedicht nodig voor je oma's 100e verjaardag, maar krijg je zelf in geen 100 jaar iets op papier? Heb je veel verstand van je product maar weet je de juiste woorden niet te vinden om het aan de mens te brengen?  Ik help je graag zoeken en ik weet zeker dat we er samen in slagen om zowel je oma als je commerciële product op de juiste manier in de schijnwerpers te zetten.