Over mij


Ik droomde al over boeken schrijven toen ik nog een meisje was. Ik las heel veel, vooral spannende verhalen zoals de avonturen van De Vijf of De Olijke Tweeling. 
Meer dan eens begon ik zelf in mijn mooiste handschrift in een hagelnieuw schrift aan een eigen avonturenverhaal. Meestal schreef ik dan een bladzijde of tien, hooguit twintig vol, om het vervolgens op te geven. Veel werk, een heel boek schrijven!

Het verlangen om te schrijven verdween echter nooit, en op enig moment realiseerde ik me dat van alleen maar dromen geen boeken komen. Dus ben ik achter de laptop gaan zitten en begonnen.

En zo verscheen in december 2011 mijn debuutthriller Talio, in december 2012 gevolgd door De Genius. 

Intussen had ik de smaak te pakken en deed ik mee aan diverse verhalenwedstrijden die een paar mooie publicaties en prijzen opleverden. Bovendien werd ik in 2013 gevraagd om ter gelegenheid van de Limburgse Avond van het Spannende Boek een minithriller te schrijven, Mysterie aan de Maas.
Vanaf 1 januari 2016 schrijf ik iedere dag een versje, een aantal van deze versjes zijn elders op deze site te lezen.

En last but not least: in augustus 2018 verscheen mijn vierde thriller Schaduwen!! Een gloednieuwe en superspannende thriller die wordt uitgegeven door Futuro Uitgevers, waar ik héél blij mee ben. 

Wil je dagelijks op de hoogte blijven van mijn wederwaardigheden? Neem dan een kijkje op mijn Facebookpagina. Leuk? Schroom dan niet om dat met een ‘like’ kenbaar te maken.


Veel (lees)plezier!